Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία, ο θάνατος 390 ατόμων σε μια ημέρα εξαιτίας του coronavirus, μεταξύ των οποίων και ένας 19χρονος δίχως υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης των θανάτων μέσα σε μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι 367 ήταν μόνο στην Αγγλία, ενώ οι υπόλοιποι 23 σε Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε ότι οι τελευταίοι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους λόγω coronavirus ήταν μεταξύ 19 και 91 ετών – με 28 από αυτούς να μην έχουν υποκείμενα νοσήματα. Την Δευτέρα οι νεκροί ήταν 159.

Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν αφορούν μόνο τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο ενώ όπως υπολογίζεται ο πραγματικός αριθμός θανάτων είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος. Ως τώρα υπολογίζεται ότι περίπου 40 άνθρωποι πέθαναν στην Αγγλία και την Ουαλία στο σπίτι τους.

Την Δευτέρα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 1.408 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο – 180 περισσότεροι από την προηγούμενη ημέρα, ενώ με βάση τα νέα στοιχεία ο συνολικός αριθμός των θανάτων φτάνει πλέον στους 1.815. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22.444 σύμφωνα με το ΝΗS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.