Ένα κορίτσι 12 ετών πέθανε στο Βέλγιο από τον coronavirus, γνωστοποίησαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του καθημερινού απολογισμού της πανδημίας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση.

Είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός, αλλά μας έχει αναστατώσει, δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους των αρχών καθώς είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ο θάνατος ενός παιδιού εξαιτίας του ιού. Η 12χρονη είχε πυρετό εδώ και τρεις ημέρες και είχε διαγνωσθεί θετική στον coronavirus. Στο Βέλγιο 705 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από την Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο θάνατος μιας 16χρονης Γαλλίδας στην περιοχή του Παρισιού είχε προκαλέσει συγκίνηση στη Γαλλία.

Οι θάνατοι που οφείλονται στην Covid-19 είναι ευτυχώς σπάνιοι μεταξύ των νέων, όμως οι σοβαρές μορφές της νόσου που επιφέρουν εισαγωγή σε νοσοκομείο, των μονάδων εντατικής θεραπείας περιλαμβανομένων, ή που οδηγούν στον θάνατο μπορεί να εμφανισθούν σε άτομα κάθε ηλικίας, έχουν προειδοποιήσει σε έκθεσή τους οι Αμερικανικές υγειονομικές αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.