Σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας των φυλακών Κορυδαλλού επί ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, που έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Τα όσα είπε εξηγούν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε πρώτο κόμμα στις εκλογές στις φυλακές, μια και επί των ημερών του οι κρατούμενοι, όσοι παρέμειναν μέσα και δεν βγήκαν έξω με τους νόμους που ψήφισε, περνούσαν χαλαρά την ποινή τους και έκαναν ότι ήθελαν.

Σύμφωνα με την κυρία Νικολάου, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, να κάνουν ακόμα και πάρτι.

Η γενική γραμματέας δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν σε κελί των φυλακών μέχρι και τζακούζι. Όπως είπε, το τζακούζι ξηλώθηκε και τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά.

Στόχος της κυβέρνησης, αν και φιλόδοξος, όπως διευκρινίστηκε είναι η μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022. Την απόφαση για το μέλλον της περιοχής που στεγάζονται σήμερα οι φυλακές θα την λάβει ο πρωθυπουργός. Επίσης, η κυρία Νικολάου υποστήριξε ότι το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στις φυλακές θα λυθεί σε ένα με δύο μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.