Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας πως οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα, ήταν δηλαδή λαθρομετανάστες!

Ειδικότερα, σε τηλεοπτική συζήτηση για το μεταναστευτικό, ο Π. Κουρουμπλής, θέλοντας να υπερασπιστεί τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που δολίως και τεχνηέντως στέλνει ο Erdogan στα Ελληνικά νησιά προκειμένου να δημιουργήσει εκεί μουσουλμανικές μειονότητες και μετά να εμφανιστεί ως «προστάτης» τους διεκδικώντας μαζί και τα νησιά, είπε ότι Έλληνες της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή ήρθαν σαν λαθραίοι! Ότι δηλαδή ήταν και αυτοί λαθρομετανάστες!

Μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωσή του ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 έδωσε περαιτέρω… διευκρινίσεις υπεραμυνόμενος των απόψεων του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποφύγει τις γελοίες υπερβολές.

«Δεν είπα καθόλου βλακεία. Είπα ότι η κυβέρνηση εγκαταλείπει τους νησιώτες, όπως η κυβέρνηση τότε εγκατέλειπε τους Ίωνες στην τύχη τους αφού είχε εκδώσει διάταγμα με το οποίο για να μπει ένα Ίωνας στην Ελλάδα έπρεπε να έχει διαβατήριο», ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στα ιστορικά γεγονότα πρόσθεσε ότι «το Μικρασιατικό μέτωπο έπεσε στις 22 Αυγούστου. Ο Κεμάλ μπήκε στη Σμύρνη στις 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε οι Έλληνες ήταν στα αζήτητα»….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.