Στην Αθήνα έφτασε υπό άκρα μυστικότητα ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Khalifa Haftar, ελάχιστες ημέρες πριν την κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, στην οποία δεν έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν Ελλάδα και Κύπρος, μετά από Γερμανική μεθόδευση.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο στρατάρχης Khalifa Haftar θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Η συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών θα λάβει χώρα στις 9:20 το πρωί, στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ θα ακολουθήσει στις 13:00 η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο γραφείο του στη Βουλή. Η έλευση του στρατάρχη δεν γνωστοποιήθηκε εκ των προτέρων για λόγους ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Twitter ο Εθνικός Λιβυκός Στρατός έθεσε ερώτημα για την απουσία της Ελλάδας από τη διάσκεψη.

«Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο, δεν είναι η Ελλάδα μία από τις πιο επηρεασμένες χώρες από αυτή τη σύγκρουση;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.