Αντιδράσεις και πολλά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετάσχει στο σόου του ΑΝΤ1, Your Face Sound Familiar (YFSF).

Η περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη δεν βαρύνει μόνο τον ίδιο αλλά ενέχει και την συλλογική ευθύνη για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την πολιτική οι ψηφοφόροι του, οι οποίοι έκριναν ότι αφού τον βλέπουν στην τηλεόραση είναι άξιος και ικανός να εμφανιστεί και στην Ευρωβουλή για να δώσει ανάλογες παραστάσεις.

Τον Μάιο του 2019, ο Αλέξης Γεωργούλης έλαβε 117.000 «σταυρούς» και μετακόμισε στις Βρυξέλλες… ωστόσο ο ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Με την απόφασή του αυτή ωστόσο φαίνεται να μη συμφωνεί ακόμα και η φίλα προσκείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ασκεί δριμύτατη κριτική τόσο στον ίδιο όσο και στο κόμμα.

Μάλιστα, τα πυρά αγγίζουν και τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή Γεωργούλη. «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής», γράφει η εφημερίδα.

Μαζί με αυτά και οι χρήστες του Twitter στα social media, που δεν προλαβαίνουν να δημοσιοποιούν τις αντιδράσεις τους τόσο για τον ίδιο τον ευρωβουλευτή όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξε αλλά και τους ψηφοφόρους που τον έκριναν κατάλληλο για το ευρωκοινοβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.