Εκπρόσωποι 60 μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων από δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η Ενέργεια, ο Τουρισμός, η Ναυτιλία και η Αγροδιατροφή, θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στη Σαγκάη, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου. Αφορμή αποτελεί η διεθνής έκθεση “China International Import Expo 2019″, με κυβερνητικά στελέχη να επισημαίνουν ότι η επόμενη φάση της διεθνούς παρουσίας του πρωθυπουργού σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τις σχέσεις της χώρας εντός και εκτός Ευρώπης, προβάλλοντας την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης και της αξιοπιστίας σε όλο τον κόσμο.

Η συνεχής ενδυνάμωση του θετικού momentum για την Ελληνική οικονομία παραμένει στην προμετωπίδα των παρεμβάσεων του Μεγάρου Μαξίμου. Πέραν δε της επιχειρηματικής διάστασης του ταξιδιού Μητσοτάκη στη Σαγκάη, το πρόσημο είναι και πολιτικό. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μία από τις τρεις τιμώμενες χώρες στο “China International Import Expo 2019″.

Σε χρόνο, παράλληλο έχουν προγραμματιστεί κατ’ ιδίαν συναντήσεις Ελλήνων επιχειρηματιών με 200 και πλέον εκπροσώπους Κινεζικών εταιρειών, προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες συνεργασιών.

Η Ελληνική πλευρά θα διοργανώσει στις 4 Νοεμβρίου Business Forum με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, στο οποίο θα δώσουν το παρών υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Κινεζικής κυβέρνησης καθώς και κορυφαία στελέχη μεγάλων Κινεζικών επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.