Πιέσεις από τους εισαγγελείς Διαφθοράς, για να καταμαρτυρήσει σε βάρος πολιτικών χωρίς στοιχεία για την υπόθεση της Novartis κατέθεσε ότι δέχονταν ο Νίκος Μανιαδάκης.

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης Novartis με το κωδικό όνομα «Γιάννης Αθανασίου» που είναι πλέον κατηγορούμενος, καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης, έδωσε χθες μαραθώνια κατάθεση διάρκειας πέντε ωρών, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή που ερευνά αν υπήρξε σκευωρία.

Κατά την μαραθώνια κατάθεση του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Νίκος Μανιαδάκης, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δέχθηκε πιέσεις και απειλές από τους εισαγγελείς, όχι όμως και από πολιτικά πρόσωπα. Ειδικότερα, όπως υποστήριξε ο Μανιαδάκης του ασκήθηκαν πιέσεις προκειμένου να βάλει στο κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά , τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα. «Προσωπικά ούτε είδα, ούτε συμμετείχα, ούτε γνωρίζω παράνομες πράξεις πολιτικών προσώπων», φέρεται να ανέφερε ο Μανιαδάκης μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης κατάθεσής του.

Για τις πιέσεις που δέχθηκε ο Νίκος Μανιαδάκης από τους εισαγγελείς Διαφθοράς έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας τον οποίο είχε επισκεφθεί ο ίδιος ο Μανιαδάκης και του είχε αναφέρει τα περί πιέσεων, εκβιασμών και απειλών σε βάρος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.