Για πάνω από 45 λεπτά κατέθετε χθες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγονται για τις καταγγελίες περί πολιτικο-δικαστικού σκανδάλου στην υπόθεση της Novartis, με την ενοχοποίηση πολιτικών για τους οποίους δεν προέκυψε κανένα στοιχείο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά είπε στους δημοσιογράφους ότι κατονόμασε και τον «Ρασπούτιν» για την άθλια σκευωρία, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει σε ανύποπτο χρόνο δηλώσει ότι πίσω από την απόπειρα να σπιλωθούν οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της σκευωρίας της Novartis κρύβεται ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός αλλά και ότι ο περίφημος Ρασπούτιν, ο άνθρωπος που συντόνιζε δηλαδή τις δικαστικές ενέργειες, είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει, από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση- πλέον έχει τεθεί στο αρχείο- μπαράζ μηνύσεων κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των εισαγγελικών λειτουργών, που χειρίστηκαν τις έρευνες και πολιτικών προσώπων- μεταξύ αυτών και εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα- που κατά τις καταγγελίες του, κίνησαν τα νήματα στο παρασκήνιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε υπόμνημα 32 σελίδων με τους ισχυρισμούς του στους εισαγγελείς. Στο υπόμνημά του ο κ. Σαμαράς φέρεται να επικαλείται νέα στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του περί “σκευωρίας” σε βάρος του από την προηγούμενη κυβέρνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.