Ισχυρό μήνυμα σε όλους τους πολίτες να δώσουν δυναμικό “παρών” στην κάλπη των ευρωεκλογών έστειλε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, αναφώνησε εμφατικό “απεταξάμην” στη χαλαρή ψήφο, επισημαίνοντας πως το βράδυ της 26ης Μαΐου θα αποτελέσει το σημείο εκείνο που θα ορίσει τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα.

“Μπροστά μας έχουμε την κάλπη των ευρωεκλογών. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε, για να στείλουμε ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Και σε αυτήν την αναμέτρηση δε χωράει καμία χαλαρή ψήφος. Όλοι πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ως εδώ. Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πραγματοποιώντας την πρώτη ανοιχτή ομιλία του, στο δρόμο προς την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στη λογική της πόλωσης και του διχασμού. “Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στον κατήφορο. Όσο ο κ. Τσίπρας διχάζει, εγώ θα ενώνω. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε χρήματα. Να σαγηνεύσουμε τους συμπολίτες μας με επιδόματα. Δε χρησιμοποιούμε μονταζιέρες. Αλλά έχουμε τη δύναμη της φωνής μας. Έχουμε μαζί μας έναν ολόκληρο λαό. Ένα λαό που ψάχνει την πολιτική αλλαγή, για να κάνουμε το άλμα στο μέλλον” σημείωσε και έφερε και πάλι στο προσκήνιο τις καίριες αιχμές της “γαλάζιας” οικονομικής στρατηγικής, που έχουν ως κομβικό στόχο να οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη, στηρίζοντας το σύνολο της κοινωνίας.

“Πάντα η Νέα Δημοκρατία εξέφραζε τις προσδοκίες και τα οράματα της Ελλάδας. Είμαστε η μεγάλη λαϊκή παράταξη. Είμαστε η παράταξη όλων των Ελλήνων. Είμαστε η παράταξη που έχει το σχέδιο και το όραμα να βάλει μπροστά τη μηχανή της οικονομίας. Να φέρουμε επενδύσεις. Να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τους φόρους σε όλους τους Έλληνες. Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Θα μειώσουμε το φόρο στις επιχειρήσεις. Εμείς θα πετύχουμε να μη μειωθεί το αφορολόγητο. Καταθέσαμε μία τροπολογία για το αφορολόγητο και είπαμε να πάμε μαζί όλα τα κόμματα να τη στηρίξουμε. Ο κ. Τσίπρας το αρνήθηκε. Αυτό που αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνουμε πράξη εμείς”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έστρεψε την προσοχή του και στα ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα επαναφέρει στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας.

“Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα γραφτεί η πρώτη σελίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μπορούμε, αρκεί να το πιστέψουμε, να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να χτίσουμε μία πατρίδα αξιοπρεπή. Λέξη που ξεχάσαμε με το ΣΥΡΙΖΑ. Μία πατρίδα που θα φροντίζει όλους τους πολίτες”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.