Τη δική του απάντηση στην Έλλη Στάη έδωσε χθες ο Αντώνης Κανάκης, ανατρέποντας πλήρως όλους τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας, με αφορμή την περίφημη διαρροή του διαλόγου της με τον Πρωθυπουργό, λίγο πριν την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.

Στο κανάλι ΟΡΕΝ δημιουργήθηκε σοβαρό ζήτημα, εκλήθησαν μέχρι αστυνομικοί για να βρουν ποιος έκανε την διαρροή της backstage συνομιλίας της παρουσιάστριας με τον Πρωθυπουργό, ενώ η Έλλη Στάη κατηγόρησε τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα για υποκλοπή υλικού, αναφερόμενη στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή τους το βράδυ της Δευτέρας και ήταν τα παρασκήνια της συνέντευξης του κ. Τσίπρα στην δημοσιογράφο, με διαλόγους μεταξύ τους του τύπου «τα χέρια σου είναι παγωμένα», «δεν μου έχετε προτείνει να πολιτευτούμε μαζί» κλπ.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, στο άρθρο που έγραψε μετά την προβολή του εν λόγω backstage επιτίθετο στο ΣΚΑΪ στους Ράδιο Αρβύλα, ενώ έβαζε χέρι και στο Open, το κανάλι της δηλαδή, λέγοντας ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το πώς διέρρευσε το υλικό αυτό.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, με την ανακοίνωσή του χθες, στην οποία δεν κάνει καθόλου πλάκα, αδειάζει εντελώς την Ελλη Στάη, αφού αποκαλύπτει ότι το υλικό που προβλήθηκε στους Ράδιο Αρβύλα όχι απλά δεν ήταν προϊόν υποκλοπής αλλά ήταν και υλικό το οποίο είχε αναρτηθεί κανονικότατα στο webtv του Open.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο. Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του. Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,

Ράδιο Αρβύλα”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.