Παραπομπή των επιστολών των έξι βουλευτών οι οποίοι δήλωσαν προκαταβολικά ότι στηρίζουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης στην επιστημονική υπηρεσία της Βουλής ώστε να διεξαγάγει έλεγχο συνταγματικότητας, ζήτησε με νέα επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη συνταγματικά την προκαταβολική συναίνεση των βουλευτών ενώ θέτει ξεκάθαρα ερωτήματα και για το αν τηρήθηκαν οι νόμιμες και συνταγματικώς προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρωση της θέσεις του παραιτηθέντος Θανάση Παπαχριστόπουλου. Μάλιστα κάνει λόγο και επιχειρηματολογεί ότι η ορκωμοσία ως ανεξάρτητου βουλευτή Τέρενς Κουίκ είναι άκυρη.

Η επιστολή καταλήγει με νέα επίθεση προς τον Νίκο Βούτση: «Δια του Προέδρου της Βουλής ζητούμε την άμεση διαβίβαση σχετικών Ερωτημάτων προς την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής, προς τον σκοπό της αποσαφήνισης των ομιχλωδών, καινοφανών και περίεργων πρακτικών που συνεχίζετε να ακολουθείτε ως Πρόεδρος Βουλής, πρακτικές που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα περί δημοκρατικής συνείδησης του Λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.