Μετά τις δηλητηριώδεις μομφές που αντάλλαξαν Πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Αμύνης στην Βουλή, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πάνος Καμμένος – καθώς έχει εκπέσει κοινοβουλευτικά από αρχηγός κόμματος- συνεχίζει να εκτοξεύει βέλη προς τον πρώην συνεταίρο του, προσπαθώντας με οποιοδήποτε τρόπο να διασώσει τον ίδιο πλέον, μια και οι περισσότεροι βουλευτές του έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς θεωρούν ότι έχουν διασωθεί.

Ένα ερώτημα που διατύπωναν οι πολιτικοί αναλυτές στις Κυριακάτικες εφημερίδες είναι, «εάν και τι μπορεί να πει ο Π. Καμμένος από όσα γνωρίζει ώστε να τινάξει τον κ. Τσίπρα στον αέρα». Από την κυβέρνηση επιμένουν πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να καθιστά τον Π. Καμμένο επικίνδυνο για αποκαλύψεις και μάλλον κάτι παραπάνω γνωρίζουν μια και ο πρώην υπουργός βέβαια επαναλαμβάνει συχνά την υποσχετική των αποκαλύψεων, πλην όμως δεν έχει πει λέξη μέχρι τώρα, διευκολύνοντας όσο κανένας τον κ. Τσίπρα.

Πυρ και μανία πάντως είναι με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά τον οποίο κατηγορεί ευθέως για business με τον Soros.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Καμμένος αναφέρει για τον κ. Κοτζιά ότι «έβαλε τους ανθρώπους του Soros από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών μέσα από το σύστημα με τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω».

Πέραν βεβαίως του τι μπορεί να πει ο Π. Καμμένος από όσα γνωρίζει ώστε να τινάξει τον κ. Τσίπρα στον αέρα, υπάρχει και το ερώτημα, αν θέλει να πει. Γιατί μέχρι σήμερα ο κ. Καμμένος διευκόλυνε σε όλα τον κ. Τσίπρα και παρά την «συριζοποίηση» του μεγαλύτερου μέρους των βουλευτών των ΑΝΕΛ, ο ίδιος μάλλον δεν δείχνει διατεθειμένος να τσαλακώσει ( έτι περαιτέρω) το προφίλ του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του. Γι αυτό και τα πυρά που ρίχνει είναι στην ουσία… άσφαιρα, για χάρη των εντυπώσεων σε ένα μάλλον προσυμφωνημένο παιγνίδι….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.