Χαρακτηρίζοντας ως «ανησυχητική» τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης έναντι του καθεστώτος Maduro, ο αυτοανακηρυχθείς Πρόεδρος της Βενεζουέλας Juan Guaido, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ή όποιο άλλο στέλεχος να επισκεφθεί τη χώρα του για να διαπιστώσει την άθλια κατάσταση που επικρατεί.

«Να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς» ανέφερε

Με το 83% να ζει στη Βενεζουέλα σε συνθήκες εξαθλίωση και το μηνιαίο μισθό να φτάνει τα… 3 δολάρια, ο Juan Guaido δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι όσοι τάσσονται υπέρ του καθεστώτος Maduro πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Στο πλαίσιο αυτό απεύθυνε έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας μάλιστα πως «περιμένω η Ελληνική κυβέρνηση να συνταχθεί με τις φωνές όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να στηρίξει την διαδικασία αποκατάστασης της Δημοκρατίας για να δοθεί τέλος στην πείνα και να καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά»

«Δεν θα ήθελα να αναμιχθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας ή στα εθνικά της συμφέροντα» συνέχισε προσθέτοντας ότι:

«Καλώ τον Έλληνα Πρωθυπουργό και οποιοδήποτε μέλος του κόμματος του, να έρθει στη Βενεζουέλα όσο πιο σύντομα γίνεται… Αύριο, μεθαύριο αν θέλει. Και να πάμε μαζί σε νοσοκομεία, σε φαρμακεία, ή σε σχολεία της Βενεζουέλας. Ή να μείνει μια εβδομάδα για να ζήσει με τον κατώτατο μισθό της Βενεζουέλας, και να δούμε τι γνώμη θα έχει για το καθεστώς του Maduro».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.