Ο Claudio Borghi, οικονομολόγος, βουλευτής της Λέγκας του Βορρά και στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Matteo Salvini, εκτόξευσε απειλές κατά των Βρυξελλών, κάνοντας λόγο για Αρμαγεδδώνα. Όπως αναφέρει η Βρετανική Express, ο Claudio Borghi ανέφερε ότι αν η Ε.Ε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την Ιταλία σαν την Ελλάδα, τότε θα πυροδοτήσει ένα παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα. Πρόσθεσε ότι το χάος που θα προκύψει θα είναι 1.000 φορές χειρότερο, απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα από τις αποφάσεις των ηγετών της Ευρωζώνης να υιοθετήσουν το 2010 πολιτικές λιτότητας για την Ελλάδα.

«Στην περίπτωση της Ελλάδας, η ΕΕ κατάφερε να μετατρέψει ένα μικρό, αρχικά, πρόβλημα σε μια καταστροφή, λόγω της διαχείρισής του. Όμως αυτό (η Ιταλία) θα είναι 1.000 φορές χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θα είναι ένας Αρμαγεδδώνας».

Ολοκληρώνοντας τις απειλές του κατά της ΕΕ, ο Ιταλός πολιτικός τόνισε ότι «αν κάποιος στις Βρυξέλλες είναι τόσο χαζός να σκεφτεί ότι θα εφαρμόσει στην Ιταλία το “Ελληνικό εγχειρίδιο”, θα ανακαλύψει ότι η κρίση που θα προκύψει θα είναι υπερ-πολλαπλάσια της Ελληνικής».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.