Με κεντρικό μήνυμα «Μπορούμε», ξεκινά σήμερα η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο οποίος είναι από χθες στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο και να συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-HELEXPO, αλλά και να συνομιλήσει με πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στην ομιλία του απόψε στις 8 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες που αφορούν: Οικονομία, Θεσμούς, Ασφάλεια, Παιδεία, Διεθνή Παρουσία της χώρας, και Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών, περιγράφοντας ένα σχέδιο για το σύνολο των Ελλήνων.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, η ανεργία, η ανασφάλεια, οι φόρους, τα χρέη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής. Όπως σημειώνουν συνεργάτες του, έχει στόχο να μιλήσει στην καρδιά και στο μυαλό των Ελλήνων, παρουσιάζοντας όχι μόνο το όραμά του, αλλά και το ρεαλιστικό και συγκροτημένο σχέδιό του για την Ελλάδα τού αύριο.

Οι προτάσεις που θα περιγράψει, όπως τονίζουν στην Πειραιώς, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. Παράλληλα αναφέρουν ότι η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική.

Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής αυτής, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και των εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν, όπως υπογραμμίζουν από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.