Νέα ενόχληση φαίνεται να υπάρχει στο Μαξίμου για την στάση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό ενώ και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, θεωρήθηκε από ορισμένους ως προειδοποίηση προς τον κυβερνητικό εταίρο, που θέτει όρους για την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί απέναντι στο εθνικό θέμα.

Οι συνεχείς διαφοροποιήσεις του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό προβληματίζουν ιδιαίτερα το Μαξίμου καθώς γίνονται την ώρα που η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν τους ΑΝΝΕΛ μόνιμα εκτός βουλής, ο κυβερνητικός εταίρος δείχνει να παίζει το τελευταίο του χαρτί ποντάροντας στο Σκοπιανό.

Ενδεικτική της στρατηγικής που ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος είναι το γεγονός ότι επέλεξε την ΔΕΘ προκειμένου να θέσει όρους στον Αλέξη Τσίπρα για το πως θα πρέπει να κινηθεί απέναντι στο εθνικό ζήτημα. Εκλογές, δημοψήφισμα ή μετάθεση στην επόμενη κυβέρνηση ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προκαλώντας δυσφορία στο Μαξίμου.

Το κλίμα μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων τα τελευταία 24ωρα είναι τεταμένο καθώς υπήρξε ενόχληση για τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καμμένος ανήμερα της συνέντευξης του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ με τις οποίες έπαιρνε σαφείς αποστάσεις για την στήριξη των δυτικών στον Σκοπιανό Πρωθυπουργό, προκειμένου να υπερψηφιστεί το δημοψήφισμα.

Πολλά σχόλια προκάλεσε και το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg που μέσα σε μία ημέρα επισκέφθηκε τα Σκόπια και την Αθήνα, συναντώντας και τον Αλέξη Τσίπρα, δεν είδε τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.