Η Φωνή του Κουμουνδούρου έχει επανειλημμένα τεκμηριώσει ότι η ιδεολογική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική «σκέψη» του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει κυρίαρχα στην αποκρουστική οσμή και όψη του νεκροτομείου. Μοναδική του ικανότητα να ανασύρει σκελετούς από τα ντουλάπια, που τους είχε κλείσει η ιστορία: Την παράλληλη δραχμή, που προσπάθησε να νεκραναστήσει ο Βαρουφάκης, με κόστος δύο αχρείαστα Μνημόνια και την εξαθλίωση ανέργων και συνταξιούχων. Την μαζική μετανάστευση μισού εκατομμυρίου νέων, μορφωμένων Ελλήνων, φαινόμενο που είχαμε ξεχάσει εδώ και 70 χρόνια. Τον Μαρξισμό του 19ου αιώνα, που είχε θαφτεί κάτω από το τείχος του Βερολίνου 30 χρόνια πριν. 200 δισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε αναίτια αυτούς τους σκελετούς ο Ελληνικός λαός, χωρίς να υπολογίσομε τον πόνο και την δυστυχία.

Και τώρα ξεθάβουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον χειρότερο σκελετό από όλους. Αναβιώνουν το περίφημο Μακεδονικό, που νομίζαμε ότι είχε μπει τελειωτικά στο ντουλάπι, με τους ηρωικούς Βαλκανικούς πολέμους της πατρίδας μας, έναν αιώνα πριν. Πώς ξεπουλούν το όνομα της πατρίδας του Μεγα- Αλέξανδρου σε ένα λαό που εισέβαλε στη Μακεδονία 1000 χρόνια μετά τον θάνατό του και δεν μίλησε ποτέ Ελληνικά; Αν επισήμως υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς την ονομασία τους σαν «Μακεδόνες» τότε τί είναι τα 2,3 εκατομμύρια που κατοικούν στην Ελληνική Μακεδονία και πώς θα ονομάζονται αυτοί; Μεθαύριο ποιός θα εμποδίσει τα Σκόπια, στηριζόμενα ακριβώς στην υπογραφή του κ.  Κοτζιά, που δεσμεύει και τον κ. Καμμένο, να απαιτήσουν την αποκλειστικότητα του ονόματος «Μακεδόνες» και την μετονομασία των πραγματικών Ελλήνων Μακεδόνων σε δεν ξέρω τι;

Μας λένε ότι με την προβλεπόμενη στην Συμφωνία αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων διαγράφονται οι αλυτρωτικοί στόχοι των γειτόνων μας. Και αν σε 5 χρόνια αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους και τους επαναφέρουν; Ή μήπως η αναθεώρηση θα σταματήσει τον κύριο όγκο της αλυτρωτικής προπαγάνδας, που προέρχεται από τους μετανάστες Σκοπιανής καταγωγής του Καναδά, ΗΠΑ και Αυστραλίας; Φτωχοποιηθήκαμε επί Τσίπρα-Καμμένου, αλλά δεν βλακέψαμε τελείως.

Ποιός ήταν ο λόγος να υπογράψομε υπό τέτοια πίεση; Μήπως ήταν ένα ακόμα φτηνό αλισβερίσι  από αυτά που συνηθίζει ο κ. Τσίπρας;  Πουλήθηκε το όνομα «Μακεδονία» για να πάρομε, την υπεσχημένη από το 2014 επιμήκυνση των Μνημονιακών δανείων και να περάσει στους Χαχόλους (τώρα πια δεν είμαστε Μακεδόνες) ο μύθος περί «καθαρής εξόδου», με σκληρότερη όμως εποπτεία μέχρι το 2060; Όπως όμως φάνηκε και από την φιέστα του Ζαπείου, ταυτόχρονος στόχος ήταν η συσπείρωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και η αποφυγή κυβερνητικού εκτροχιασμού λόγω εσω-κυβερνητικών συγκρούσεων.

Όσο για τα «ηθικά πλεονεκτήματα» και την όλη «ανανεωτική» βιτρίνα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι ο αναγκαίος σανός για τους αφελείς. Η μόνη και σκληρή για τον λαό πραγματικότητα είναι η μαζική έξοδος νέων, ικανών και μορφωμένων και η πτωχοποίηση όσων δεν μπορούν να φύγουν, όπως οι σφαγιαζόμενοι συνταξιούχοι και οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα. Η άνοδος και η παραμονή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία στηρίχθηκε στο μεγαλύτερο πακέτο ψεμάτων, που έχει ποτέ σερβιριστεί στον Ελληνικό λαό. Μοναδική ιδεολογία τους και Μολώχ στον οποίο θυσιάζεται όχι μόνο ο Ελληνικός Λαός αλλά τώρα και η Ιστορία του είναι η . . . ΚΑΡΕΚΛΑ της παρά φύσιν Αριστερο-Δεξιάς.

Από τον Μάξιμο                                                                                   26 Ιουνίου 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.