Του Γιώργου Τράγκα-Crashonline.gr

«Επαγρυπνείτε. Να είστε σε συνεχή κινητοποίηση. Οι Γερμανοί θέλουν ένα κράτος με αλυτρωτικές διαθέσεις σφήνα στα εδάφη μας. Θέλουν να τους δώσουν το δικαίωμα να είναι ευρωπαϊκό κράτος και μέλος του ΝΑΤΟ για να προπαγανδίζουν καλύτερα και δυνατότερα ότι η ελληνική Μακεδονία είναι τμήμα του Μακεδονικού Έθνους.

 Θέλω να πω στον αγαπητό φίλο στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην πολιτική νυφίτσα του Μαξίμου, ότι ο Ιβάνοφ έδειξε ποιος είναι ο δρόμος και ο εθνικός στόχος των Σκοπιανών. Οι Σκοπιανοί ακολουθούν αταλάντευτη εξωτερική πολιτική αξιοποιώντας όλα τα ανθελληνικά κέντρα και τη στενή συμμαχία με την Τουρκία.

Αξιοποιούν επίσης τις βλέψεις και τα σχέδια της Γερμανίας. Ως έδαφος και ως πληθυσμός είναι μια κουτσουλιά κάπου στη Βαλκανική. Είναι Σλάβοι που ήταν στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ όπως παραδέχθηκε παλαιότερα και ο Γκλιγκόροφ. Για να επιβιώσουν και να αναπτύξουν τα πλαστά στοιχεία ιστορίας που καλλιεργούν εδώ και χρόνια με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Φίλιππο, πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη γη. Είναι μία κουτσουλιά χωρίς ουσιαστική οικονομία, που αποζεί λόγω των εμπορικών σχέσεων με τη Γερμανία και με τις συνεργασίες που έχει ακόμη με κάποιους Έλληνες επιχειρηματίες. Χρειάζονται γη, για αυτό αδιάκοπα προπαγανδίζουν ότι οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος, ειδικά στις περιοχές της Πέλλας, της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης και των Σερρών μιλάνε Σκοπιανά, τραγουδάνε Σκοπιανά και είναι Σκοπιανοί. Δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε την προπαγάνδα, ούτε τα επεκτατικά σχέδιά τους.

Ο μηδενιστής Τσίπρας το ξέρει. Το ίδιο και ο Κοτζιάς που κάποια στιγμή όπως μου λένε οι Μακεδόνες θα τον κάτσουν γερά στο σκαμνί. Αν φυσικά ολοκληρωθεί η προδοσία, αυτοί δεν θα έχουν καλό πολιτικό επίλογο. Ο Ιβάνοφ όπως και ο Ερντογάν έχουν αταλάντευτες εθνικές επιδιώξεις και έχουν συνεννοηθεί να προχωρούν μαζί. Τα Σκόπια ήδη είχαν αναγνωριστεί ως Μακεδονία από 140 χώρες την εποχή του Σημίτη. Η Γερμανία θέλει αυτή την εποχή να βάλει την Ελλάδα να προσυπογράψει για να δώσει την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Με αυτό τον τρόπο το Βερολίνο θα έχει το δικαίωμα να πει αργότερα στην Ελλάδα ότι έχεις αναγνωρίσει τους γείτονες ως Μακεδόνες. Επομένως πρέπει να κουβεντιάσουμε αν έχουν κάποια δίκαια στη διεκδίκηση της Πέλλας ή της Φλώρινας ή άλλων περιοχών ή αν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο Θερμαϊκό.

Οι Γερμανοί, αξιοποιώντας τις μαριονέτες των Αθηνών θέλουν από τώρα να έχουν για το μέλλον ένα διαπραγματευτικό χαρτί και μια αποδοχή της Αθήνας ότι πράγματι το κρατίδιο που έφτιαξε ο Τίτο είναι η Μακεδονική εθνότητα από την οποία πριν από χρόνια οι Έλληνες άρπαξαν τα εδάφη της Μακεδονίας και άλλαξαν τις ονομασίες των πόλεων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Αλβανούς που διεκδικούν την Ήπειρο και ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας. Προκειμένου μάλιστα να ικανοποιηθεί το αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων που αποτελεί το 40% του πληθυσμού με κέντρο το Τέτοβο, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει μείξη των διεκδικήσεων Σκοπίων και Αλβανίας για να είναι δυνατότερα τα διαπραγματευτικά χαρτιά τους.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο από όσα έγιναν τα χρόνια του μνημονίου στην Ελλάδα και γενικά στη Βαλκανική. Όλα ξεκίνησαν με την οικονομική κατοχή και με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να λένε ότι πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο για να βγούμε στις αγορές το 2012 ή το 2013 έτσι ώστε να ξεκινήσει πάλι η οικονομία και η ανάπτυξη. Ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου ήταν θηριώδεις πολιτικοί απατεώνες.

Ακολούθησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις που υπηρέτησαν τα ίδια προστάγματα, για να φτάσουμε στον απίστευτο και τον πλέον βρόμικο Τσίπρα. Θυμηθείτε το ντοκιμαντέρ που μας ξάφνιασε. Εκείνο που έλεγε ότι ζούσαμε ζωή χαρισάμενη επί Τουρκοκρατίας, η αγροτική ζωή είχε μεγαλειώδη ανάπτυξη και τα κορίτσια μας ευτυχισμένα παντρεύονταν Τούρκους. Ακολούθησαν πάντα επί μνημονίου, βίαιες επιθέσεις εναντίον του κυρίαρχου θρησκεύματος. Απορούμε μέχρι σήμερα γιατί γίνεται αυτό. Βέβαια πολλοί έχουμε καταλάβει. Δεν πρέπει να υπάρχει θρησκεία και εκκλησία στην Ελλάδα.

Την ίδια περίοδο μάθαμε ότι οι Τούρκοι δεν προέβησαν σε γενοκτονίες εναντίον των Ελλήνων. Είχαμε την κα Ρεπούση, τώρα έχουμε τον κο Φίλη, τον κο Γαβρόγλου. Μάλιστα ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι αυτοί που έκαψαν τη Σμύρνη ήταν Έλληνες στρατιώτες και όχι Τούρκοι. Ουσιαστικά ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είπε τίποτα παραπάνω από όσα έχουν πει η Ρεπούση, ο Φίλης και ο Γαβρόγλου. Περίπου τα ίδια.

Αφού πρώτα έκαψαν το λαό τα οικονομικά μέτρα. Αφού ισοπεδώθηκε η ελληνική κοινωνία. Αφού ήρθε ο χείμαρρος των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, αφού έφυγαν τα νιάτα στο εξωτερικό.. Ήρθε με τσαμπουκά στην Αθήνα ο Ερντογάν και ζήτησε επικαιροποίηση του Αιγαίου. Η πολιτική νυφίτσα του υποσχέθηκε εκσυγχρονισμό. Και αυτός χαμογέλασε και πήγε στη Θράκη.

Την ίδια περίοδο – φίλες και φίλοι – οι Σκοπιανοί τέντωσαν πολύ την προπαγάνδα για το Μέγα Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες. Ξέχασαν ότι ήρθαν στην περιοχή τον 6ο μΧ αιώνα. Ένας ανόητος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι ο Έλληνας στρατηλάτης είναι διεκδικούμενο είδος. Ο Τσίπρας φώναξε ότι βρήκε ευκαιρία να δώσει το όνομα Μακεδονία επειδή ο Ζάεφ κατέβασε την πινακίδα Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου και την έκανε Λεωφόρος Σκοπίων. Εκτιμώ ότι στην ελληνική ιστορία ελάχιστοι πολιτικοί, ηλίθιοι, έχουν ικανοποιηθεί από ένα τέτοιο αντάλλαγμα.

Ξαφνικά η Γερμανία μας είπε ότι πρέπει να δώσουμε ταχύτατα το όνομα. Για την ακρίβεια να το αναγνωρίσουμε και εμείς. Και την ίδια ώρα η Αλβανική τηλεόραση άρχισε να μεταδίδει επιστημονικό ντοκιμαντέρ που λέει ότι ο Αχιλλέας του τρωικού πολέμου είναι Αλβανός και ότι εκτός από την Ήπειρο, οι Αλβανοί έχουν βαθύτατες ρίζες στην Πέλλα, τη Φλώρινα και τη Θεσσαλονίκη.

Απέναντι ο Ερντογάν ανακάλυψε τα σύνορα της καρδιάς του και σε κάθε ομιλία του θυμίζει τη Θράκη, ενώ πολεμικά σκάφη του πολιορκούν την ΑΟΖ της Κύπρου.

Εμείς στην Αθήνα δυστυχώς όπως προκύπτει ως ψηφιδωτό από όσα συμβαίνουν έχουμε στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας μια ομάδα από μαριονέτες που προκειμένου να νέμονται την εξουσία στέκονται προσοχή στα προστάγματα των Γερμανών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.