Θέμος Αναστασιάδης – Πρώτο Θέμα_

Α  εντάξει! Οκευ. Δηλαδή αν δεν τους πεις, ναι, το μαύρο είναι άσπρο, θα σε πουν και στραβό, παρ ότι αυτοί σου πέταξαν τα μάτια έξω. Ο Παρασκευόπουλος, που χει αίμα στα χέρια και στα μούτρα του, απ τους τόσους φονιάδες που αμολησε να ξανασκοτωσουν, ισχυρίζεται ότι ουδεμία σχέση έχει το πάσο ελευθερίας που έδωσε στους εγκληματίες με τα εγκλήματα που διέπραξαν αμέσως μετά! Κι ότι παρά τα κάποια λάθακια του, όλα καλώς έγιναν. Ο Τσακαλώτος πεταει έτσι στα κουλά ότι δεν έχουμε και πολύ υψηλή φορολογία στην Ελλάδα παρ ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και η αμείλικτη κτηνωδία που υφίστανται οι Έλληνες λένε το αντίθετο ! Εξειδικευμένοι φορείς για ναρκωτικά (ΚΕΘΕΑ, ΟΑΣΗ, 18 ΑΝΩ), επισημαίνουν δημόσια ότι η χρήση κάνναβης οδηγεί σε κανονική εξάρτηση με πιθανές βαρύτατες συνέπειες, κι ότι ο όρος… ψυχαγωγική που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτος, και ο ίδιοςπαλι, ο Τσακαλωτος το βάλε στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας σε επίσημο χαρτί στους Δανειστές. Πέφτει κράξιμο διεθνές κι οι Συριζαίοι λένε ότι δεν μας καταλαβαίνουν ποσό ” προχω” είμαστε. 

Ο εκλεκτος σύμβουλος του Τσίπρα, Καρανικας, προμοτάρει, ανιδιοτελώς μέχρις αποδείξεις του εναντίον, την αγνή ντόπα για.. να κουλαρουν οι νέοι! Μειώνονται όλες οι συντάξεις ομολογεί ο υπουργος Εργασίας,Πετρόπουλος, αλλά η κυβέρνηση επιμένει ότι επι των ημερών της δεν έγιναν περικοπές. Αναρωτιέμαι, αν αναρωτιέσαι: Γιατί δεν οχυρωνονται έστω στο ψέμμα τους, αντί να το παραδέχονται απ τη μια κι απ την άλλη συγχρόνως να το διαψεύδουν; Είναι τρελοί ή ανόητοι; Καθολου, αντιθέτως εσένα θέλουν να σε τρελάνουν !! Να χάσεις τόσο την μπάλα, ώστε να αποχαυνωθείς και αύριο πχ που θα δώσουν και το Όνομα, στα Σκόπια, να το καταπιείς ότι είναι εθνική επιτυχία γιατί μας έκανε παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα, που κομπάζει ο Τσιπρας στο Ερντογανικου υφους βιντεάκι του… “επιστροφή στην κανονικότητα”!! Προσέξτε το άγριο “ψώνισμα”: Ξεκινά με καθαρίστριες που στρώνουν τα κόκκινα χαλια στους ξένους ηγέτες που πέρασαν να τον δουν για να του… τα πάρουν βασικά! Άλλοι τα νησιά, όπως ο Ταγιπ, άλλοι τα λεφτά με τους εξοπλισμούς. Είδαν φως στους πολιτικά εκδιδομενους και μπήκαν. 

Αυτό λέει επίσημα το τρέιλερ του Μαξίμου: Σωστό όλα τα δίνουμε, τίποτα δεν κερδίζουμε, μάλλον χάνουμε. Μα τότε γιατί.. ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΙ από μόνοι τους; Το κόλλησαν από τίποτα περίεργες σαν αυτα που κουβάλησαν στη Βουλή για την ανάδοχη στα.. πολύφυλα; Τρελοί είναι; Όχι. Επίτηδες θέλουν να σε τρελάνουν, όπως σε όλα τα αριστερά καθεστώτα εποχής, έβγαζαν κάθε διαφωνουντα.. ψυχοπαθή. Γιατί αυτή ήταν πάντα η Αριστερα, σταλινική η ψεύτο προοδευτική όπου πήρε την εξουσία: Φτώχεια, Ψεμμα και Τρέλα, ότι τι καλά, όλα είναι ωραία, η πιο καλή παρέα! Όσο πιο πολύ κάθονται όλο και μεγαλύτερες μπούρδες θα λένε ανερυθρίαστα. Καθ ότι μόνο εκεί μπορεί να απευθυνθούν εκλογικά : Στον αποβλακωμένο, κουρασμένο και ναρκωμένο πια Έλληνα. Εκτός απ όσους θα διορίσουν και θα παραμυθιάσουν. 

Πως απαντάς στη Τρέλα; Το Ψεμμα οκ το ξεσκεπάζεις, αποκαλύπτεται μόνο του κλπ.. Την Παράνοια όμως; Την εσκεμμένη και μεθοδευμένη γκαιμπελικη διαστροφή της πραγματικότητας; Ποτέ τα παίζεις και τα σπας όλα ακουγοντας τον Παρασκευοπουλο να λέει στον ΣΚΑΙ ότι ο εγκληματίας που έβγαλε χαριστικά, δεν έχει σχέση με τον νόμο που τον ευνόησε και το νέο έγκλημα που διέπραξε αμέσως μετά; Ξέρω, κοντευεις μα τα χασεις, αλλά πρέπει αδελφέ μου, να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να βγούμε απ την Πρώτη Φορά Ψυχοπαθή Αριστερά. Να φωνάζουμε έως ότου πέσουν, για να μην γίνουμε η νέα Αλβανία της ΕΕ. Επι κομμουνιστή Χότζα εννοώ. Είδαμε τι πάθανε μόλις μας ήλθαν από δω. Ως τότε ο καθένας απ τη θέση του ότι μπορεί. Όχι, δεν είναι αυτοί οι Κανονικοί κι εμείς όλοι οι σαλεμενοι. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι ήσυχοι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας που σάπισαν στο ξύλο ένα διαρρήκτη μέρα- μεσημέρι.  

Αυτοί πρόλαβαν κ Παρασκευοπουλε, κι ήταν και τυχεροί. Να εύχεσαι κι εσυ να σωθεις σαν δεις νύχτα πάνω απ το προσκέφαλο σου καποιους από τους σφαγεις που εβγαλες έξω! Γιατί αν δεν προλάβεις να του εξηγήσεις ότι είσαι ο ευεργέτης του, θα χεις τη χαρά να ζήσεις λάιβ ένα απ τα λαθάκια σου… οπως τα λες. Κι ο κόσμος τι να σου κάνει άμα γίνει η στραβή; Ε όλοι είναι ίσοι απέναντι του Νόμου θα πει.. Ακόμα και του νομικού εκτρωματοςΠαρασκευοπουλου. Αλλά δεν θα χάσει και τον ύπνο του φοβάμαι, θα κάνει ότι κοιμάται ενώ εσυ μπορεί να σφαδάζεις,όπως έπαθαν τόσοι άλλοι ηλικιωμένοι που δεν είχαν βέβαια τις φρουρές σου.

Γιατί ξέρεις ότι έκανες έγκλημα και επιμένεις ξεδιάντροπα. Να εύχεσαι να μην επαληθευθεί το ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ που πιστευαν και οι Εβραίοι, οπως τους είπε ο Ιησους, από πολύ παλιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.