Τα δύο πανέμορφα νησιά έχουν μπει δυναμικά στην αγορά πολυτελούς τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας. 

 Η ομάδα του πρότζεκτ  Greek South Aegean Islands Promo   συμμετείχε στην πρώτη ελληνική παρουσία της κορυφαίας έκθεσης τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, Riyadh Travel Fair 2018, και φαίνεται ότι κατάφερε να βάλει δυναμικά τη  Μύκονο και τη Σαντορίνη  στο παιχνίδι. 

 Οι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτά τα δύο νησιά, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν και επαφές με ταξιδιωτικούς οργανισμούς της χώρας, οι οποίοι ασχολούνται με τον  πολυτελή τουρισμό  και τους τουρίστες υψηλής εισοδηματικής κλίμακας. 

 Με αφορμή την έκθεση και τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν, κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες του πολυτελούς τουρισμού από τη  Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι και το Μπαχρέιν  , πρόκειται να επισκεφτούν τα δύο αυτά νησιά, έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής του πρότζεκτ,  Κώστα Σκαγιά.   

 Στόχος είναι, φυσικά, η προσέλκυση του ανάλογου τουρισμού από τις παραπάνω χώρες, οι οποίες σημειώνουν  υψηλές ταξιδιωτικές δαπάνες.   Χαρακτηριστικά να πούμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, σε βάθος 15ετίας οι δαπάνες των εξερχόμενων τουριστών από τη Σαουδική Αραβία θα φτάσουν τα  100 δις δολάρια   ετησίως. 

   Πηγή: clickatlife.gr   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.