Με 6 ψήφους υπέρ του κλεισίματος και 3 κατά, τo ΕΣΡ αποφάσισε ότι το Mega πρέπει να «τερματίσει τη λειτουργία του» κρίνοντας πως ανήκει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ 10 του Ν.4496/2017 και δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός.

Έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ βρέθηκαν συγκεντρωμένοι πολλοί εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 16 μήνες και περίμεναν την απόφαση του ΕΣΡ που θα κρίνει την τύχη τους.

Σύμφωνα με το hellasjournal.com, το ΕΣΡ αποφάσισε ότι το MEGA πρέπει να κλείσει καθώς τα μέλη του επέλεξαν να μην ερμηνεύσουν τον νόμο αλλά να τον τηρήσουν κατά γράμμα, μετά την απόφαση των μετόχων να εγκαταλείψουν τον σταθμό στην τύχη του, να μην προχωρήσουν σε συμφωνία με τις τράπεζες για τα χρέη του σταθμού και να μην διεκδικήσουν το προηγούμενο διάστημα άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Το MEGA οδηγείται πλέον σε «θάνατο» καθώς η νομοθεσία προβλέπει πως σταθμοί που δεν μετέχουν στη διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας κλείνουν εντός τριών μηνών από την προκήρυξη του διαγωνισμού. Μόνος τρόπος πλέον για να μην κλείσει το MEGA είναι οι μέτοχοι να προσβάλουν την απόφαση του ΕΣΡ και να δώσουν τουλάχιστον παράταση ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.