Γυμνή εμφανίζει στο τελευταίο του εξώφυλλο το περιοδικό «Der Spiegel» την Angela Merkel, χλευάζοντας την για τη συμφωνία συνασπισμού με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD).

Η Καγκελάριος εμφανίζεται με τα χέρια της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, ενώ το προκλητικό σχέδιο έχει τίτλο: «Η τιμή της εξουσίας». Στο φόντο του σχεδίου, που φιλοτέχνησε ο Βρετανός καλλιτέχνης Nishant Choksi, τρεις άνδρες με μπλουζάκια που φέρουν τα αρχικά του SPD, απομακρύνονται με τα ρούχα της Merkel.

Ακόμη και το editorial όμως είναι το ίδιο καυστικό, λέγοντας στους αναγνώστες του: «Η Angela Merkel πλήρωσε υψηλό τίμημα για να παραμείνει στη θέση της Καγκελαρίου για λίγο ακόμη».

Η αρχηγός της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) Angela Merkel, τερμάτισε το πολιτικό αδιέξοδο της Γερμανίας, ανακοινώνοντας συμφωνία με το κεντροαριστερό SDP την Τετάρτη.

Μάλιστα, προέβη σε σημαντικές παραχωρήσεις στο SPD, για την εξασφάλιση μιας τέταρτης θητείας μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, γεγονός που σχολιάζεται έντονα από τον Γερμανικό τύπο ενώ έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός του κόμματός της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.