Το «Star Wars» επέστρεψε στους κινηματογράφους με το 8Ο επικό επεισόδιο, στην αιώνια μάχη του καλού και του κακού, που έχει κατακτήσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη.

Η τελευταία ταινία του θρυλικού Star Wars είναι ένα εκπληκτικό επεισόδιο που δεν του λείπει τίποτα: συνεχείς ανατροπές που θα κόψουν την ανάσα, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά εφέ και άριστη σκηνοθεσία, μπολιάζονται με χιούμορ, που είναι και η τελευταία τάση στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά και με πολιτικά σχόλια, που θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

H ιστορία του The Last Jedi συνεχίζει αμέσως μετά το τέλος του The Force Awakens, με την Rey να έχει βρει πια τον Luke Skywalker και να προσπαθεί να τον πείσει να την διδάξει και να την ακολουθήσει. Την ίδια στιγμή, η Επανάσταση προσπαθεί να βρει την νέα της βάση, ενώ στο κατόπι της υπάρχει το Πρώτο Τάγμα, που παρά τις πληγές του, συνεχίζει ακάθεκτο το κυνηγητό. Εκεί και ο Kylo Ren έρχεται αντιμέτωπος εσωτερικά με την πράξη της δολοφονίας του πατέρα του Han Solo, αλλά και με το αντίκτυπο της αποτυχίας του να πιάσει την Rey

Κι επειδή η κοσμογονία που το 1977 ξεκίνησε ο George Lucas ασκεί τεράστια επιρροή, η άποψη που διατυπώνεται σαφέστατα σε αυτό το επεισόδιο, που λέει πως οι πλούσιοι άνθρωποι του σύμπαντος είναι αυτοί που πουλάνε όπλα, θα ανάψει πολλές φωτιές και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της θέσης που επιθυμεί να πάρει το πιο δυνατό χαρτί της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.